Thrift annonser

Annonsera gratis | Skapa din gratis annons på Thrift.se

Annonsera gratis

Många har kommit till oss och klagat på priserna hos andra annonssajter. Därför har vi skapat annonsmarknaden Thrift.se där du får annonsera gratis. Hos oss kostar det absolut ingenting, jämfört med över hundra kronor för annonser på andra sajter. Eftersom det är gratis på Thrift har vi några enkla regler för annonseringen och granskar alla annonser som läggs in. Detta för att hålla högsta kvalitet på våra annonser. Ser du någon annons som ändå verkar konstig eller misstänkt, kontakta oss gärna på info@thrift.se, så tar vi bort annonsen ifall den bryter mot våra regler.

Lägg in din gratis annons

För att lägga in din gratis annons fyller du helt enkelt i formuläret till vänster. Är du inte registrerad behöver du göra det först, det är också ett sätt att hålla hög kvalitet på annonserna och underlättar för dig att hantera om du lägger in många annonser. Det är självklart helt gratis att registrera sig såväl som att skapa annonser.

Vilka fält du behöver fylla i till annonsen beror på vilken kategori du väljer. Om du anger postnummer när du lägger in din säljannons, kan köparen se ungefär var varan finns på en karta.

Bild och text

Kom ihåg att en bild till din annons gör den betydligt mer attraktiv och har mycket större chans att bli såld. Självklart är det bättre ju bättre bild du har på det du skall sälja. Skriv också gärna en utförlig text, så att köparen får en komplett beskrivning av det som säljs. Det skapar förtroende och gör också att din annons lättare hittas i sökningar. Läs gärna våra tips på hur du bäst säljer dina prylar med en gratis annons. Skall du sälja en bil har vi också en guide till sälja bilar med gratis bilannonser.

Första annonserna syns mest

De allra första annonserna är också de som kommer att synas mest på sajten så passa på att lägga upp dina grejer medan de får extra exponering!

Lycka till!

Vi önskar dig lycka till med att sälja eller köpa dina varor och gör allt för att de skall presenteras så smakfullt och effektivt som möjligt. Det är ju annonserna som gör vår webbplats intressant.

Registera dig eller logga in

Du är inte inloggad just nu.
Har du registerat dig tidigare är det bara att logga in nedan.
Har du inget konto, registrera dig på 1 minut.

Logga in

Din e-post: *
lösenord: *
 
 Registrera   |   Glömt ditt lösenord?