Thrift annonser

Om Thrift.se

Thrift.se är en oberoende annonsmarknad på nätet. Hos oss kan du annonsera gratis.

Älskar att annonsera


Vi pä Älskar båda att annonsera och köpa på annons och har både köpt och sålt bilar, datorer, spel, mobiltelefoner, möbler och massor annat via Thrift och en rad andra sajter. Det är en ren njutning bara att gå igenom vad som finns till salu för tillfället!

Vi vill att det skall finnas ett starkt alternativ för gratis annonsering på Internet och vår vision är att Thrift skall vara den sajten. Tanken är att det skall vara lätt att lägga upp sin annons, och att hitta det man söker efter.

På Thrift.se kan du sälja & köpa bilar, hus, möbler, kläder och mycket annat.

Gratis
Det är helt gratis att annonsera, och du kan lägga in hur många annonser du vill, bara de gäller olika saker som du vill köpa eller sälja. Du kan lägga in upp till sex stora bilder i varje annons. När du har sålt varan tar du enkelt bort annonsen genom att logga in på thrift.se och gå till "Min profil".

Stötta oss
Bästa sättet att stötta oss och vår jakt på den bästa annonssajten är att använda sajten. Lägg in dina säljannonser, och kolla vad vi har till salu. Du kan också "gilla sidan" från vår Startsida eller kika in på vår facebook-sida.

Annonsera med banner på thrift.se

Vill du annonsera med en banner på thrift.se? Har du ett företag och vill lägga upp många annonser och samtidigt spara tid? Kontakta oss, så tittar vi på hur vi kan hjälpa er!

Thrift.se